24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Lekkage

Onze loodgieter service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar voor u klaar. Met een zeer breed scala aan oplossingen en diensten kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ons servicenummer is dag en nacht bereikbaar. Calamiteiten? Wacht dan niet langer en bel direct 0800-4400 000. Wij beschikken over landelijke dekking, het maakt niet uit van waar u belt in Nederland. Onze loodgieter is snel ter plaatse om de problemen op te sporen en te verhelpen.

24 uur service lekkage

loodgieter-LekkageNiets is zo vervelend als lekkage. Meestal komt dit onverwachts en brengt het veel schade met zich mee. U wilt daarom vanzelfsprekend dat de lekkage spoedig wordt opgelost. Onze 24 uur loodgietersservice zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. Of het nou midden in de nacht is. Onze loodgieters staan voor u klaar.

Met spoed een loodgieter nodig omdat u lekkage heeft? Bel dan direct 0800-4400 000!

Lekkage verhelpen

Heeft u een lek ontdekt? Of vermoedt u dat er ergens een lek zit? Onze loodgieters kunnen u van dienst zijn. Zij kunnen door het gebruik van professionele lekdetectie apparatuur de problemen snel opsporen en verhelpen. Buiten het opsporen en herstellen kunnen onze vakmannen ook direct de schade herstellen. Hieronder ziet u enkele werkzaamheden die wij omtrent lekkage kunnen verrichten,

  • Spoedreparaties lekkage
  • Vochtschade herstellen
  • Daklekkage, riolering, en leidingen repareren
  • Lekkages opsporen
  • Preventieve maatregelen tegen lekkage uitvoeren

Direct een loodgieter nodig? Neem dan contact met ons op via 0800-4400 000. Onze loodgieters zijn te allen tijde bereikbaar en zijn snel ter plaatse om de calamiteit te verhelpen.

Voorkomen van lekkages

Ook voor het voorkomen van lekkages bent u bij 24 uur loodgietersservice aan het juiste adres. Wij kunnen het regelmatig onderhoud van uw loodgieterswerk verzorgen. Hierdoor wordt uw gehele loodgieterswerk in kaart gebracht en kunnen eventuele schades direct verholpen worden. Door regelmatig onderhoud zorgt u er niet alleen voor dat lekkage wordt voorkomen, ook zal de conditie van uw loodgieterswerk optimaal blijven.

Meer informatie over de werkzaamheden van onze loodgieters? Of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0800-4400 000.