24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor alle mogelijke noodgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of riool problemen? Bel ons gratis servicenummer en wij zijn binnen 30 minuten aanwezig om alle problemen goed, professioneel en vakkundig op te lossen.

Loodgieter DordrechtOnze loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen
  • riool problemen
  • daklekkage

Direct contact met onze loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service? Bel gratis 0800-4400 000.

Riool werkzaamheden loodgieter Dordrecht

Onze loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service is ook gespecialiseerd in rioleringswerkzaamheden. Heeft u riool problemen en wilt u dit snel verholpen hebben? Bel ons servicenummer 0800-4400 000 en krijg direct een medewerker aan de lijn om een afspraak mee te maken. Bij urgente gevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen te verhelpen.

Zoekt u een riool specialist maar heeft dit minder of geen haast? Wilt u bijvoorbeeld uw riolering laten reinigen, een deel van uw afvoer aansluiten op het gemeente riool of heeft u andere werkzaamheden die u uit wilt laten voeren? Neem dan gerust eens contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze loodgieter Dordrecht service is 7 dagen in de week bereikbaar via 0800-4400 000.

Loodgieter en installatiebedrijf Dordrecht

Loodgieter en installatiebedrijf DordrechtOns loodgieter en installatiebedrijf Dordrecht is 7 dagen in de week bereikbaar voor alle installatie en loodgieter werkzaamheden. Nieuw sanitair plaatsen, leidingwerk installeren cv problemen oplossen of een lekkage verhelpen? Wij zijn een allround Loodgieter en installatiebedrijf en kunnen iedere klus voor u uitvoeren.

Uiteraard werken wij uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters die de beschikking hebben tot een goed uitgeruste servicewagen. Iedere servicewagen is uitgerust met alle nodige loodgietersgereedschappen en reparatie onderdelen. Hierdoor is vrijwel iedere klus in één keer op te lossen en is een vervolg afspraak niet nodig.

Direct contact met onze loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service? Bel gratis 0800-4400 000.