24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 58 16

030-888 58 16

Loodgieter Utrecht

Loodgieter Utrecht, direct een loodgieter nodig in Utrecht? Wacht niet langer en bel ons loodgieter 24/7 servicenummer 030-888 58 16. U wordt doorverbonden met een loodgieter in Utrecht.

Altijd snel aanwezig

Door middel van onze 24uur spoedservice kunnen onze loodgieters altijd spoedig aanwezig zijn. Snelle service is niet alleen handig, ook is het van groot belang. Wanneer u problemen heeft met uw loodgieterswerk is het verstandig om verdere schade te voorkomen. Door gelijk een professional in te schakelen beperkt u de schade en bent u er van verzekerd dat de problemen op een vakkundige wijze worden verholpen. Lekkage? Verstopping? Gesprongen leiding? Geef problemen geen kans en bel direct ons spoedservice nummer via 030-888 58 16.

Landelijke dekking

Onze 24uur loodgietersservice biedt een landelijke dekking. Het maakt niet uit waar u vandaan komt. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Hieronder ziet u enkele calamiteiten die wij direct voor u kunnen verhelpen,

  • Lekkage opsporen en repareren
  • Verstoppingen ontstoppen
  • Leidingen repareren
  • Riolering controleren en herstellen
  • Stormschade herstel
  • Ondergelopen kelders leegpompen
  • Waterschade
  • CV en CV- ketel problemen en storingen

Met spoed op zoek naar een loodgieter in Utrecht? Of in de buurt van Utrecht? Neem contact met ons op via ons 24 spoedservicenummer 030-888 58 16.

Werkzaamheden loodgieter Utrecht

Niet alleen bij spoedgevallen staan onze loodgieters voor u klaar. Ook dagelijkse loodgieterswerkzaamheden kunnen zij voor u uitvoeren. Door jarenlange ervaring op het gebied van het loodgieters vak kunt u rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Onze vakmannen werken alleen met professioneel gereedschap en materiaal. Nieuwe badkamer laten installeren? Of zijn de leidingen toe aan vervanging? Bel ons loodgietersservicenummer 030-888 58 16 voor loodgieter Utrecht.