24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Riool Service

24uur loodgieterservice is buiten de dagelijkse loodgieterswerkzaamheden en het verhelpen van calamiteit ook gespecialiseerd op het gebied van riolering. Door de jarenlange ervaring op het gebied van riolering kunnen onze vakmannen zowel problemen als dagelijkse rioleringswerkzaamheden voor u verzorgen. Problemen met de riolering? Of is de gehele riolering toe aan vervanging? Neem dan contact op met de riool service. Wij beiden een landelijke dekking. Of u nou in Groningen, Utrecht, Amsterdam of Zwolle woont. Rioolproblemen? Bel onze rioolservice via 0800-4400 000.

Diensten

Wanneer u op zoek bent naar een professionele rioolservice bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de dagelijkse werkzaamheden kunnen onze vakmannen snel en professioneel problemen verhelpen. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod diensten,

  • Ontstoppen riolering
  • Renovatie en installatie riolering
  • Beheer en onderhoud riolering
  • Onderhoud en reparatie dakgoten
  • Rioolinspectie
  • Reinigen leidingen en riolering

Problemen met de riolering? Of wilt u uw verouderde riolering laten renoveren? Neem dan gerust contact op met onze 24uur loodgieterservice via 0800-4400 000. Liever direct een inzicht in de kosten? Vraag dan hier online een offerte aan.

Verstopping

Een verstopping in de riolering is zeer vervelend. Om schade te voorkomen is het van belang dat er snel actie wordt ondernomen. Wanneer u gelijk rioolservice inschakelt zorgt u er niet alleen voor dat de problemen snel worden verholpen, ook wordt de kans op schade verkleint. Met doelgerichte service is de verstopping binnen een mum van tijd verholpen. Toilet verstopt? De riolering verstopt? Bel direct onze rioolservice via 0800-4400 000.

Landelijke dekking Riool service

Onze rioolservice biedt landelijke dekking. Dit houdt in dat wij door heel Nederland werkzaam zijn. Of u nou in het zuiden, noorden of westen van het land woont, wij kunnen u van dienst zijn.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel dan gelijk 0800-4400 000 voor een loodgieter bij u in de buurt.