24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Verstopping

Verstopping service. Is de riolering verstopt? Of is het toilet verstopt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van onder andere rioleringen, toiletten en afvoeren. Verstopping? Wacht niet langer en voorkom schade, bel direct onze verstopping service via 0800-4400 000.

Altijd bereikbaar

Voor alle soorten en maten verstoppingen kunt u terecht bij onze 24uur spoedservice. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar bereikbaar voor alle denkbare problemen. Loopt het water in de WC niet meer weg? Of zit de afvoer verstopt? Dan zit er hoogstwaarschijnlijk een verstopping. Door het gebruik van professioneel gereedschap en apparatuur zorgen onze vakmannen ervoor dat de verstopping zonder enig hak- of breekwerk kan worden ontstopt.

Met spoed een loodgieter nodig? Zoek dan niet verder en bel direct 0800-4400 000. U komt gelijk in contact met een loodgieter bij u in de buurt.

Ontstoppen

De loodgieters van 24uur loodgieterservice werken alleen met professioneel ontstoppingsapparatuur. Door middel van jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen kunnen onze loodgieters bij iedere verstopping de juiste methode toepassen. Of het nou gaat om een kleine, grote of hardnekkige verstopping, onze vakmannen hebben de problemen spoedig verholpen. Verstopping? Wacht niet langer en bel 0800-4400 000 voor een loodgieter bij u in de regio.

Landelijke dekking Verstopping service

24 uur per dag staan wij voor u klaar. De landelijke dekking die wij bieden zorgt ervoor dat wij iedereen die een loodgieter nodig heeft van dienst kunnen zijn. Of u nou in Groningen, Amsterdam, Haarlem, Leiden of Maastricht woont. U kunt rekenen op 24uur loodgieterservice.

Loodgieter nodig? Bel ons servicenummer via 0800-4400 000 en krijg direct een medewerker van ons loodgietersbedrijf aan de lijn. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen.